De praktijk voor hem en haar: Schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

We zullen met de spiegel in de hand en door de loeplamp samen uw huid beoordelen en gaan daarna verder over tot advies en eventueel behandelen.

Gezichtsverzorging

Een mooie, egale huid laat u stralen en de beste make-up is een goede huidverzorging. Gonnie Stok werkt volgens het motto: 'optimale bescherming van buiten, goede voeding van binnen'. Zij gebruikt dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder die van Institut Esthederm en Laviesage.


Institut Esthederm

Producten van Institut Esthederm brengen uw huid in evenwicht en geven deze een jeugdige uitstraling. Daarnaast beschermen ze uw huid tegen agressieve externe factoren, zoals kou en de zon.


Onder andere werken we met de producten van Laviesage

De producten van Laviesage zijn er op gericht om uw huid in een zo goed mogelijk conditie en evenwicht te brengen. Dit gebeurt door speciale voedingssupplementen.


Bij Schoonheidsspecialiste Gonnie Stok kunt u terecht voor de volgende behandelingen op het gebied van gezichtsverzorging en huidverzorging:

acnebehandeling schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

Acnebehandeling

Heeft u last van acne? Neem dan vrijblijvend contact op met Gonnie Stok. Samen gaan we kijken wat we kunnen doen om de acne te behandelen en tot een goed resultaat te komen.


*Let op: vergoeding via de verzekering is mogelijk voor elektrisch ontharen en acne. Bekijk hiervoor uw polis.

gezichtsbehandeling schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

Gezichtsbehandeling
Wilt u een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling van anderhalf uur? Wij bieden de volgende behandelingen:

 • Dieptereiniging
 • Peeling
 • Gezichtsserum
 • Gezichts-, decolleté-, oor- en/of hoofdhuidmassage

De massage wordt afgesloten met een crème en indien gewenst met een lichte make-up.

couperose schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

Couperosebehandeling en advies bij rosacea

Couperose wordt met elektrische coagulatie behandeld. Rosacea wordt op een andere manier behandeld. Wilt u meer weten over de behandelingen? Bel dan vrijblijvend voor informatie of een intake gesprek.

Hand- en voetverzorging

Een goed verzorgende behandeling is een weldaad voor uw voeten. Laat uw ingegroeide nagels, likdoorns en eventuele schimmelnagels op vakkundige wijze behandelen. Ook kunt u uw handen laten verzorgen met een manicure, die afgesloten wordt met een handmassage en een paraffine bad.


HFL Laboratory

Voor het verzorgen van voeten maken we gebruik van de producten van HFL Laboratory. De producten van dit merk zijn dermatologisch getest en kunnen voor ieder huidtype worden gebruikt (ook voor diabetici).

pedicure schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

Pedicure

Uw voeten krijgen vaak minder aandacht dan ze verdienen, maar vergeet niet dat zij u overal naartoe brengen. Verstop ze niet langer, verzorg ze! Neem daarom een pedicurebehandeling voor uw voeten.

schimmelnagels

Behandeling ingegroeide nagels en schimmelnagels

Heeft u last van een ingegroeide nagel of schimmelnagels? Wilt u graag meer weten over de behandelingen? Vraag dan gerust vrijblijvend advies op.

manicure

Manicure
Laat uw handen eens goed verwennen. Tijdens onze manicure worden uw nagels geveild, gepolijst, uw nagelriemen teruggeduwd en indien gewenst worden uw nagels gelakt. Laat uw handen ook verzorgen met een paraffine bad of een heerlijke handmassage.

Kleinere behandelingen

Tot rust komen tijdens een heerlijke massage? Nog een kleurtje pakken voordat u op vakantie gaat? Of wilt u mooi geverfde wimpers en wenkbrauwen? Daarvoor kunt u ook terecht bij huidverzorging-, pedicurepraktijk en zonnestudio Gonnie Stok in Zuidwolde.

epileren schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

Epileren

Epileren, en dan vooral het in model brengen van de wenkbrauwen, kan een tijdrovend en vervelend klusje zijn. Bespaar uzelf de moeite en laat het professioneel en mooi doen. Na het epileren worden uw wenkbrauwen verzorgd zodat u minder last krijgt van een geïrriteerde huid.

harsen schoonheidsspecialiste Gonnie Stok

Harsen
Gonnie harst uw:

 • Bovenlip
 • Kin
 • Benen
 • Oksels
 • Bikinilijn
 • Hele gezicht
 • Eventueel de onderkant van de wenkbrauwen
schoonheidsspecialiste Gonnie Stok wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen en wimpers verven

Wilt u altijd perfecte wimpers en wenkbrauwen hebben, zonder elke dag make-up op te hoeven doen? Laat ze dan verven. Bij het verven stellen wij veiligheid voorop. Daarom werken we uitsluitend met kwalitatief goede producten die niet schadelijk zijn voor uw wimpers en wenkbrauwen.

schoonheidsspecialiste Gonnie Stok massage

Massage

Een drukke week achter de rug? Een massage brengt u weer tot rust. Gonnie Stok zorgt dat u ultiem kunt ontspannen. We bieden verschillende massages, voor het gezicht, het hoofd, de rug en het hele lichaam.

Elektrisch ontharen
Wilt u voor altijd van uw ongewenste haargroei af? Elektrisch ontharen is dé juiste manier en de enige manier voor definitieve ontharing. Deze behandeling is vrij intensief en mogelijk voor verschillende lichaamsdelen: bovenlip, kin, oksels en bikinilijn.


*Let op: vergoeding via de verzekering is mogelijk voor elektrisch ontharen en acne. Bekijk hiervoor uw polis.

schoonheidsspecialiste Gonnie Stok zonnebank

Zonnebank

Een kleurtje op uw huid doet vaak wonderen. Wilt u gebruik maken van de zonnebank? Dan kunt u het beste van tevoren een afspraak maken. Te vaak onder de zonnebank gaan is niet goed voor uw huid. We bepalen samen met u hoe vaak u onder de zonnebank kunt zonder dat het schadelijk wordt voor uw huid. Zo kunt u optimaal genieten van een gezond tintje.

Overzicht van onze behandelingen

Schoonheidsspecialiste Gonnie Stok
Hoofdstraat 30 
7921 AM Zuidwolde

 0528 371 218

 gonniestok@gmail.com

KvK-nummer:

4026285


Privacyverklaring

Flexibele openingstijden

Ook 's avonds en op zaterdag, op afspraak.

Pinnen is mogelijk.