Schoonheidssalon Gonnie Stok in Zuidwolde

Stralend de deur uit

gonnie stok
Gonnie Stok

De salon voor hem en haar schoonheidssalon Gonnie Stok

Behandelingen van schoonheidssalon Gonnie Stok in Zuidwolde

We zullen met de spiegel in de hand samen uw huid beoordelen en gaan daarna verder over tot behandelen. Ook kunt u gebruiken maken van de infraroodsauna of de zonnebank

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Een mooie, egale huid laat u stralen en de beste make-up is een goede huidverzorging. Gonnie Stok leeft volgens het motto 'optimale bescherming van buiten, goede voeding van binnen'. Zij gebruikt dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder die van Institut Esthederm en Laviesage.

Institut Esthederm
Producten van Institut Esthederm brengen uw huid in evenwicht en geven deze een jeugdige uitstraling. Daarnaast beschermen ze uw huid tegen agressieve externe factoren zoals de kou en de zon.

Laviesage
De producten van Laviesage zijn er op gericht om uw huid in een zo goed mogelijk conditie en evenwicht te brengen. Dit gebeurt door speciale voedingssupplementen.

Bij schoonheidssalon Gonnie Stok krijgt u de volgende behandelingen op het gebied van gezichtsverzorging en huidverzorging:

Schoonheidssalon Gonnie Stok in Zuidwolde

Elektrisch ontharen
Wilt u voor altijd van uw ongewenste haargroei af? Elektrisch ontharen is dé juiste manier en de enige manier voor definitieve ontharing. Deze behandeling is vrij intensief en mogelijk voor verschillende lichaamsdelen: bovenlip, kin, oksels, bikinilijn enzovoort. 

*Let op: vergoeding via de verzekering is mogelijk voor elektrisch ontharen en acne. Bekijk hiervoor uw polis.

zonnebank Hoogeveen

Acnebehandeling
Heeft u last van acne? Neem dan vrijblijvend contact op met Gonnie Stok. Samen gaan we kijken wat we kunnen doen om de acne te behandelen en tot een goed resultaat te komen. 

*Let op: vergoeding via de verzekering is mogelijk voor elektrisch ontharen en acne. Bekijk hiervoor uw polis.

zonnebank Hoogeveen

Gezichtsbehandeling
Wilt u een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling van anderhalf uur? Wij bieden de volgende behandeling:

 • dieptereiniging
 • peeling
 • gezichtsserum
 • gezichts-, decolleté-, oor- en/of hoofdhuidmassage

De massage wordt afgesloten met een crème en indien gewenst met een lichte make-up. 

massage Hoogeveen

Couperosebehandeling en behandeling van rosacea
Couperose wordt met elektrische coagulatie behandeld. Rosacea wordt  op een andere manier behandeld. Wilt u meer weten over de behandelingen? Bel dan vrijblijvend voor informatie of een intake gesprek.

Hand- en voetverzorging

Hand- en voetverzorging

Een goed verzorgende behandeling is een weldaad voor uw voeten. Laat uw ingegroeide nagels, likdoorns en eventuele schimmelnagels op vakkundige wijze behandelen. Ook kunt u uw handen laten verzorgen met een manicure, die afgesloten wordt met een handmassage en een parrafine bad.

HFL Laboratory
Voor het verzorgen van voeten maken we gebruik van de producten van HFL Laboratory. De producten van dit merk zijn dermatologisch getest en kunnen voor ieder voettype worden gebruikt.

Schoonheidssalon Gonnie Stok in Zuidwolde

Pedicure
Uw voeten krijgen in deze tijd de minste aandacht. Maar vergeet niet dat zij u overal naartoe brengen. Verstop ze niet langer. Neem daarom een verwenbehandeling voor uw voeten.

pedicure Hoogeveen

Behandeling ingegroeide nagels en schimmelnagels
Heeft u last van een ingegroeide nagel of schimmelnagel? Wilt u graag meer weten over de behandelingen? Neem vrijblijvend contact op met Gonnie Stok.

pedicure Hoogeveen

Manicure
Laat uw handen eens goed verwennen. Tijdens onze manicure worden uw nagels geveild, gepolijst, uw nagelriemen teruggeduwd en indien gewenst worden uw nagels gelakt. Laat uw handen ook verzorgen met een parrafinebad of een heerlijke handmassage.

 

Overige behandelingen

Overige behandelingen

Tot rust komen tijdens een heerlijke massage? Nog een kleurtje pakken voordat u op vakantie gaat? Of wilt u mooi geverfde wimpers en wenkbrauwen? Daarvoor kunt u ook terecht bij Huidverzorgingsinstituut, pedicuresalon en zonnestudio Gonnie Stok in Zuidwolde. 

Schoonheidssalon Gonnie Stok in Zuidwolde

Epileren
Epileren, en dan vooral het in model brengen van de wenkbrauwen, kan een tijdrovend en vervelend klusje zijn. Bespaar uzelf de moeite en laat het doen. Na het epileren worden uw wenkbrauwen verzorgd zodat u minder last krijgt van een geïrriteerde huid.

 

pedicure Hoogeveen

Harsen
Gonnie harst uw:

 • Bovenlip
 • Kin
 • Benen
 • Oksels
 • Bikinilijn
 • Hele gezicht
 • Eventueel de onderkant van de wenkbrauwen

 

 

 

zonnebank Hoogeveen

Wenkbrauwen en wimpers verven
Wilt u altijd perfecte wimpers en wenkbrauwen hebben, zonder elke dag make-up op te hoeven doen? Laat ze dan verven. Bij het verven stellen wij veiligheid voorop. Daarom werken we uitsluitend met kwalitatief goede producten die niet schadelijk zijn voor uw wimpers en wenkbrauwen.

massage Hoogeveen

Massage
Een drukke week achter de rug? Een massage is een weldaad. Gonnie Stok zorgt dat u ultiem kunt ontspannen. We bieden verschillende massages, voor het gezicht, het hoofd, de rug en het hele lichaam. 

 

zonnebank Hoogeveen

Infrarood sauna
Een half uurtje in onze infrarood sauna doet wonderen. Het zorgt er niet alleen voor dat u zich kunt ontspannen, de infraroodstraling stimuleert de doorbloeding van de huid, spieren en gewrichten. Daarnaast zorgt het dat verkrampte spieren zich kunnen ontspannen. Een bezoek aan de sauna is daarom ook geschikt als warming-up voordat u gaat sporten.

zonnebank Hoogeveen

Zonnebank
Een kleurtje op uw huid doet vaak wonderen. Wilt u gebruik maken van de zonnebank? Dan kunt u het beste van tevoren een afspraak maken. Te vaak onder de zonnebank gaan is niet goed voor uw huid. We bepalen samen met u hoe vaak u onder de zonnebank kunt zonder dat het schadelijk wordt voor uw huid. Zo kunt u optimaal genieten van een gezond tintje.

 

Overzicht van onze behandelingen